Miami

Sädärja! Då va man hemma igen efter ca tre veckor i Florida! Kan inte säga att jag längtade hem direkt för då ljuger jag... Vilket underbart väder! 26-28 grader och då är det ändå vinter!!

Vi hade bara bokat hotell de första två nätterna så det var lite spännande vart vi skulle hamna sen... Ett tips om man åker utan barn är att boka hotell på nätet och gärna samma dag. Priset kan då va hälften eller mindre än det mot innan.

Det första vi gjorde när vi kom till Miami va att besöka tatueringsmässan vilket va lite av en besvikelse så vi sålde våra biljetter utanför när vi tittat klart (fick samma pris som vi gav :-)). Vi ville ju få en glimt av killarna i "Miami Ink", men dom var inte där så vi gick till deras tatuerar-shop i stället!
 Vi var där säker två gånger om dagen i tre veckor å fick ändå aldrig se dom :-(. Undrar om dom fått strohetsvansinne..... Bara en massa andra som jobbade där..

Tv-showen har dock fått fart på tatuerarna i området. Jag lovar att det fanns en tatuerare var hundrade meter på gatorna i South Beach!!!

För att få lite större grepp om hur South Beach såg ut och var uppbyggt, åkte vi på en liten tur med en "Ank-båt". Den gick både på land och i vatten. Ur-coolt!
 Ank-båten    Från vattnet ( vi åkte förbi en massa kändisars hus)

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0