South Beach

Många mils stränder....

  

På strandpromenaden fanns det allt från hippa pubar till lugna restauranger.... marknad.... bra läge att åka inlines

    

     Lite skoj ska man väl ha :-)  Hulk Hogan åkte förbi på gatan!!


Miami igen...

Jag hade lovat barnen att skaffa autografer av grabbarna i Miami Ink, men dom visade sig inte i någon av sina tre ställen i South Beach på de tre veckorna vi var där! Har grabbarna fått storhetsvansinne??? Bara andra som var där å tatuerade.... Men jag har bildbevis på att jag varit där i alla fall :-)

  Två bilder för säkerhets skull....

Everglades e nåt som ska upplevas när man besöker Florida. Otroligt häftigt att susa fram med svävare i en otrolig fart över milsvid sumpmark! Läskiga djur....alligatorer, fåglar, sköldpaddor

 Bildbevis på att jag hållt i en alligator :-)  Kaptenen på svävaren


 En läskig alligator i frihet...    När vi saktade ner för att kolla efter alligatorer å andra läskiga djur slog mitt hjärta  extra fort kan jag lova!!

 Ligger en rackare precis där båten ska in...

 Tuff kille som vågade sig in där  Huhh...


Forts Miami

Min ärade sambo tränade med en Braziliansk Jujutzu-klubb varje dag kl tio så jag fick sysselsätta mig med att leta upp South Beach´s bästa gym. Fick inte ta bilder där inne men kolla gärna in gymet på www.crunch.com så får ni se ett fint gym. Helt fantastiskt gym med ALLT verkligen! En stor aerobicsal, en spinning-sal en yoga-sal och en "krank-bike-avdelning". Det är en cykel som man bara cyklar med armarna på (tramporna i armhöjd alltså). Otroligt knasig men effektiv träning, åtminstone för överkroppen. Däremot deras klasser var i Jane-Fonda-stil med ett sju herrans viftande med vikter i tid och otid. Där har vi nog ett å annat att lära dom :-)

Jimmy äntrade världscuptävlingen i BJJ otroligt nervös, men coachen (JAG) masserade, peppade, matade och höll reda på match-tider, så han VANN sin viktklass!!  Ty fusan, jag va lika slut som honom efter tävlingen....

 Nervös inför första fighten...   Segraren!

 Stolt!!       Svettig och trött, men lycklig :-)  Coachen åxå...

Miami

Sädärja! Då va man hemma igen efter ca tre veckor i Florida! Kan inte säga att jag längtade hem direkt för då ljuger jag... Vilket underbart väder! 26-28 grader och då är det ändå vinter!!

Vi hade bara bokat hotell de första två nätterna så det var lite spännande vart vi skulle hamna sen... Ett tips om man åker utan barn är att boka hotell på nätet och gärna samma dag. Priset kan då va hälften eller mindre än det mot innan.

Det första vi gjorde när vi kom till Miami va att besöka tatueringsmässan vilket va lite av en besvikelse så vi sålde våra biljetter utanför när vi tittat klart (fick samma pris som vi gav :-)). Vi ville ju få en glimt av killarna i "Miami Ink", men dom var inte där så vi gick till deras tatuerar-shop i stället!
 Vi var där säker två gånger om dagen i tre veckor å fick ändå aldrig se dom :-(. Undrar om dom fått strohetsvansinne..... Bara en massa andra som jobbade där..

Tv-showen har dock fått fart på tatuerarna i området. Jag lovar att det fanns en tatuerare var hundrade meter på gatorna i South Beach!!!

För att få lite större grepp om hur South Beach såg ut och var uppbyggt, åkte vi på en liten tur med en "Ank-båt". Den gick både på land och i vatten. Ur-coolt!
 Ank-båten    Från vattnet ( vi åkte förbi en massa kändisars hus)

   

RSS 2.0